ALGEMENE VOORWAARDEN
Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van poppje.nl by Noulani, gevestigd Lange Bogaardstraat 12 zw  te Haarlem en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  34328347. BTW nummer: 190962677 B01.
Beste Poppje-klant,
Allereerst willen we een persoonlijk woordje tot u richten voordat alle wettelijke elementen aan bod komen.
Wij van Poppje.nl werken volgens een open en eerlijk beleid. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden.
* Wij zullen te aller tijden persoonlijk, open en eerlijk met u communiceren. Zowel via de website als per mail als telefonisch.
* Wij verwerken alle orders binnen 24 uur. Hierdoor zal 98% van alle bestellingen binnen 48 uur bij onze klanten bezorgd worden. Ook op zaterdagen wordt in Nederland de bestelling door PostNL bij u aangeboden.
* Niet goed, geld terug! Zonder pardon. Wij willen enkel tevreden klanten.
* Bij klachten altijd contact opnemen met ons. Zowel binnen als buiten de garantietermijn. Wij zijn de partij met deskundige kennis, ervaring en de juiste contacten om uw klacht (indien mogelijk) weg te nemen cq op te lossen.
Ook bij klachten/opmerkingen over ons of onze diensten ook altijd contact met ons opnemen. Wij werken graag voor u. Indien daarin e.e.a. verbetert kan worden willen we dat graag weten zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.
 * De Poppjes kunnen iets anders zijn dan op de foto, daar de productie handmatig is en de stoffen een dessin hebben die per Poppje net iets anders kan zijn. De foto’s zijn een voorbeeld.
Noulani zorgt dat de geleverde Poppjes aan de veiligheids normen voldoen, zolang de Poppjes gebruikt worden zoals ze bedoeld zijn, maar wij zijn niet wettelijk aansprakelijk voor ongevallen die na ontvangst van de klant overkomen.
Het herroepingsrecht is 14 dagen en kunt u het best via e-mail bekend maken. naar meikemeinhardt@me.com. Neemt u alstublieft contact op en wij zullen het voor u regelen.
Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
Als u bij poppje.nl artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden
Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% BTW.
Wij doen ons uiterste best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het bij uitzondering voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
poppje.nl is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen produktieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.
In geval van (type) fouten wordt de normaal geldende prijs gehanteerd