DESIGN

POPPJE is met veel liefde bedacht en ontworpen door Meike Meinhardt. In 2012 zette zij het bedrijf Noulani op, waar Poppje onder valt.

De speenhangers worden gemaakt in een oplage van maximaal 40 exemplaren in steeds wisselende kleurencombinaties.

POPPJE is geschikt voor alle meisjes en jongetjes die van een speentje genieten. En zijn ze hun speentje ontgroeid? Dan hebben wij het POPPJE-knuffelkussen.

DUURZAAM

POPPJE is ontworpen om lang mee te gaan. Wij hebben gekozen voor zachte en duurzame materialen, die je eenvoudig kunt schoonmaken en wassen.

Naamloos-1

VEILIG

Bij ons staat veiligheid voorop. Alle POPPJES worden met de hand gemaakt en gecontroleerd.

SOCIAAL

Noulani heeft als motto: alles is energie. Vandaar dat we hebben gekozen om de productie niet in het buitenland te plaatsen bij een voor ons onbekende fabriek, maar hebben we gekozen voor ATC Gooi- en Vechtstreek. Hier zetten deelnemers (opnieuw) de eerste stappen richting regulier werk. De deelnemer leert zijn/haar plek in de werkende samenleving kennen en ‘veroveren’ door zelf actief te zijn, hierbij ondersteund door deskundige begeleiding. Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek wil mensen helpen hun kwaliteiten en vaardigheden te ontwikkelen en hun mogelijkheden te benutten om te komen tot langdurige arbeids- of maatschappelijke participatie. Noulani is trots op deze mooie samenwerking.

 

Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.